Bel 0722 200 001 We helpen u graag telefonisch of bel mij terug


Google Google+ Facebook Twitter LinkedIn


WEB

Het visuele aspect krijgt bij WEB DESIGN KvA de aandacht die het verdient. Wij vertalen nauwkeurig de bedrijfsfilosofie in de juiste kleuren en vormen. Je bezoekers herkennen direct wie je bent en wat je doet.
Wij gaan tot het uiterste om aan jouw wensen tegemoet te komen. Het bedenken van een concept is de eerste stap op weg naar een functionele, professionele website.

Heb je interesse om een website door WEB DESIGN KvA te laten ontwikkelen, of wil je informatie aanvragen, neem contact op. Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk.

Stappenplan

Aan de hand van een stappenplan nemen wij in korte tijd de belangrijke vragen door. Het resultaat van dit gesprek is een Plan van Aanpak op maat.


CMS en/of online betalingssysteem

Tevens verzorgt WEB DESIGN KvA websites met een CMS(content management systeem) erachter en/of online betalingssysteem. WEB DESIGN KvA werkt met verschillende systemen, waardoor er meer vrijheid bestaat een systeem te kiezen wat aansluit op de wensen van de functionaliteiten voor de website.


Foto's op uw website

WEB DESIGN KvA levert aanvullende service voor foto's. Zo verschilt bijvoorbeeld een digitale foto op het internet van een normale foto. WEB DESIGN KvA bewerkt foto's voor optimale beeldkwaliteit op het internet.

WEB DESIGN KvA levert compleet maatwerk op het gebied van grafisch ontwerp. Bij ons kun je terecht voor websites, huisstijlen, visitekaartjes, flyers, banners en flash animaties. Meer informatie? Vul het contactformulier in. Wij helpen je graag!
Maatwerk Websites/shops

Maatwerk websites/shopsNaast complete websites/shops, leveren we ook losse modules en aanvullingen op jouw huidige website. Tevens leveren we templates die geschikt zijn voor jouw CMS.
Contact opnemen »

Promoot je website

Promoot uw website Van flitsende banner tot automatisch inladen van teksten of producten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren banners binnen 2 werkdagen. Banner aanvragen »

Google Maps

Google mapsMiljoenen mensen zoeken elke dag op Google Maps. Een gratis vermelding op Google Maps maakt het ze een stuk gemakkelijker om u te vinden.
Meer informatie over Google Maps »

Google Sitemap

Google mapsEen sitemap kan zoekmachines helpen om je pagina's beter te indexeren. Je kunt aangeven welke pagina's binnen je site het belangrijkst zijn en welke het meest gewijzigd worden.
Meer informatie Google Sitemap »


2024 WEB DESIGN KvA