Bel 0722 200 001 We helpen u graag telefonisch of bel mij terug


Google Google+ Facebook Twitter LinkedIn


Google Maps

Google Maps is een applicatie van Google om mensen te helpen met het vinden van dichtbij gelegen zaken of bedrijven. Een gratis vermelding op Google Maps maakt je makkelijk vindbaar.

Wanneer potentiële klanten in Google Maps zoeken naar lokale gegevens, vinden ze de bedrijfsgegevens als: adres, openingstijden en eventueel foto's van het gebouw of de producten. Het is gemakkelijk, gratis, en je hoeft er geen eigen website voor te hebben.


Aanmelden bij Google Maps

Google Maps Aanbieding Om gebruik te maken van Google Maps dien je aan te melden bij Google als bedrijf. Er zal een verificatie per post plaatsvinden, vervolgens kan het bedrijfsprofiel worden ingevuld met alle gegevens en eventuele afbeeldingen.


Meer lezen over het zelf gebruik maken van Google Maps
Maatwerk Websites/shops

Maatwerk websites/shopsNaast complete websites/shops, leveren we ook losse modules en aanvullingen op jouw huidige website. Tevens leveren we templates die geschikt zijn voor jouw CMS.
Contact opnemen »

Promoot je website

Promoot uw website Van flitsende banner tot automatisch inladen van teksten of producten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren banners binnen 2 werkdagen. Banner aanvragen »

Google Maps

Google mapsMiljoenen mensen zoeken elke dag op Google Maps. Een gratis vermelding op Google Maps maakt het ze een stuk gemakkelijker om u te vinden.
Meer informatie over Google Maps »

Google Sitemap

Google mapsEen sitemap kan zoekmachines helpen om je pagina's beter te indexeren. Je kunt aangeven welke pagina's binnen je site het belangrijkst zijn en welke het meest gewijzigd worden.
Meer informatie Google Sitemap »


2023 WEB DESIGN KvA