Bel 0722 200 001 We helpen u graag telefonisch of bel mij terug


Google Google+ Facebook Twitter LinkedIn


Website vullen

Het vullen van een website kan flink wat tijd in beslag nemen. Denk maar aan een webwinkel met producten. Ook een informatieve website kan, de eerste keer en in het onderhouden, veel uren werk opleveren.

Content Management Systeem

Tegenwoordig maken veel websites gebruik van een CMS (Content Management Systeem). Met een CMS kun je via enkele handelingen tekst en/of beeldmateriaal toe voegen aan jouw website. Bij producten zullen ook foto's toegevoegd moeten worden en bij nieuws items misschien wel video's? In wat voor formaat moeten de foto's? Hoe voeg ik een video aan mijn website toe? Allemaal vragen die je tegenkomt als je een website gaat vullen.

        


Ervaring

WEB DESIGN KvA heeft ruim 15 jaar ervaring in websites vullen. Er is dan ook een ruime kennis aanwezig van de verschillende systemen om een website te onderhouden. Naast het automatiseren van het vullen van een website, verzorgen we ook het eenmalig vullen van websites.

Vragen? Neem contact opMaatwerk Websites/shops

Maatwerk websites/shopsNaast complete websites/shops, leveren we ook losse modules en aanvullingen op jouw huidige website. Tevens leveren we templates die geschikt zijn voor jouw CMS.
Contact opnemen »

Promoot je website

Promoot uw website Van flitsende banner tot automatisch inladen van teksten of producten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren banners binnen 2 werkdagen. Banner aanvragen »

Google Maps

Google mapsMiljoenen mensen zoeken elke dag op Google Maps. Een gratis vermelding op Google Maps maakt het ze een stuk gemakkelijker om u te vinden.
Meer informatie over Google Maps »

Google Sitemap

Google mapsEen sitemap kan zoekmachines helpen om je pagina's beter te indexeren. Je kunt aangeven welke pagina's binnen je site het belangrijkst zijn en welke het meest gewijzigd worden.
Meer informatie Google Sitemap »


2021 WEB DESIGN KvA