Bel 0722 200 001 We helpen u graag telefonisch of bel mij terug


Google Google+ Facebook Twitter LinkedIn


Wat is Google Analytics?

Google Analytics is het analyse programma van Google. Google Analytics verschaft gedetailleerde informatie over hoe mensen op jouw website terechtkomen, welke pagina´s er bekeken worden, van welke functionaliteiten ze gebruik maken, welke pagina´s de bezoekers instappen en uitstappen. En nog veel meer!

Wat kunt u ermee?

Met de informatie uit Google Analytics kun je de ROI van jouw website verbeteren, het aantal conversies verhogen en jouw omzet vergroten. Vooral marketingprofessionals zullen verbaast zijn over de details die kunnen worden bijgehouden van een campagne.

Door het gedrag en de winstgevendheid te vergelijken van bezoekers die via een advertentie, zoekwoorden, zoekmachines en e-mails op de website komen. Dit geeft een goed inzicht waarop de website verbeterd kan worden. Optimaliseer je website met de informatie die Google Analytics biedt.

Combinatie Adwords

Adwords is het advertentie programma van Google. Adwords-gebruikers profiteren van de uitgebreide informatie van Google Analytics. Voor iedere campagne kan afzonderlijk in kaart worden gebracht hoeveel bezoekers via de campagne binnenkomen en wat deze bezoekers op de website hebben gedaan. Hier valt te denken aan een aankoop van een product of het invullen van een formulier, dit wordt ook wel een conversie genoemd.

Google Analytics kan volledig worden geïntegreerd in de interface van Adwords. Lees hier meer over Google Adwords.

Wat kost het?

Google Analytics is een gratis programma van Google.


Google Analytics aansluiten?

Google Analytics Aanbieding Om gebruik te maken van Google Analytics dient er eenmalig een unieke code op iedere pagina van uw website geplaatst te worden. Google Analytics is geschikt voor alle soorten websites.Maatwerk Websites/shops

Maatwerk websites/shopsNaast complete websites/shops, leveren we ook losse modules en aanvullingen op jouw huidige website. Tevens leveren we templates die geschikt zijn voor jouw CMS.
Contact opnemen »

Promoot je website

Promoot uw website Van flitsende banner tot automatisch inladen van teksten of producten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren banners binnen 2 werkdagen. Banner aanvragen »

Google Maps

Google mapsMiljoenen mensen zoeken elke dag op Google Maps. Een gratis vermelding op Google Maps maakt het ze een stuk gemakkelijker om u te vinden.
Meer informatie over Google Maps »

Google Sitemap

Google mapsEen sitemap kan zoekmachines helpen om je pagina's beter te indexeren. Je kunt aangeven welke pagina's binnen je site het belangrijkst zijn en welke het meest gewijzigd worden.
Meer informatie Google Sitemap »


2021 WEB DESIGN KvA