Bel 0722 200 001 We helpen u graag telefonisch of bel mij terug


Google Google+ Facebook Twitter LinkedIn


Wat is Google Adwords?

Adwords is het advertentieprogramma van Google. Via Google Adwords kun je adverteren bij Google en op het advertentienetwerk van Google.

Via zoekwoorden adverteren

Je advertentie verschijnt enkel wanneer het zoekwoord betrekking heeft op de geleverde producten of diensten. Hierdoor kun je zeer gericht adverteren.

Via content adverteren

Je advertentie verschijnt dan op pagina's die qua inhoud aansluiten bij de opgegeven zoekwoorden.

Positie binnen de zoekmachines

De positie van de advertenties worden per zoekwoord en per opbod verkocht. Het is niet per definitie zo dat de hoogste bieder automatisch de beste positie krijgt toegewezen. Ook de kwaliteit en de populariteit van de advertentie wegen mee bij de bepaling van de advertentiepositie.

Pay-per-click

Je betaalt alleen als iemand daadwerkelijk op de advertentie klikt en doorgeschakeld wordt naar de website.

Kosten

De tarieven beginnen bij 0,01 eurocent per klik voor een zoekwoord. Sommige zoekwoorden zijn enkele centen per klik en sommige zoekwoorden enkele euro's per klik. De prijs per zoekwoord wordt als volgt bepaald: als de concurrent het zoekwoord heeft ingesteld op 0,10 eurocent en u heeft 0,15 eurocent ingesteld, dan is de prijs per click 0,11 eurocent. De hoogste bieder, betaalt altijd maar 1 eurocent bovenop het hoogste bod.


Aanmelden voor Adwords

Google Adwords Aanbieding Om gebruik te maken van Google Adwords dient er eenmalig een Adwords account aangemaakt te worden. De campagnes met advertenties dienen aangemaakt te worden. Dit kan zelf worden uitgevoerd, tevens bestaat de mogelijkheid bij WEB DESIGN KvA de werkzaamheden en onderhoud van de campagnes onder te brengen.

Wordt je liever persoonlijk begeleid met als doel het zelf te gaan onderhouden, dan is dat ook mogelijk. Graag aangeven in de aanvraag.Maatwerk Websites/shops

Maatwerk websites/shopsNaast complete websites/shops, leveren we ook losse modules en aanvullingen op jouw huidige website. Tevens leveren we templates die geschikt zijn voor jouw CMS.
Contact opnemen »

Promoot je website

Promoot uw website Van flitsende banner tot automatisch inladen van teksten of producten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren banners binnen 2 werkdagen. Banner aanvragen »

Google Maps

Google mapsMiljoenen mensen zoeken elke dag op Google Maps. Een gratis vermelding op Google Maps maakt het ze een stuk gemakkelijker om u te vinden.
Meer informatie over Google Maps »

Google Sitemap

Google mapsEen sitemap kan zoekmachines helpen om je pagina's beter te indexeren. Je kunt aangeven welke pagina's binnen je site het belangrijkst zijn en welke het meest gewijzigd worden.
Meer informatie Google Sitemap »


2021 WEB DESIGN KvA