Bel 0722 200 001 We helpen u graag telefonisch of bel mij terug


Google Google+ Facebook Twitter LinkedIn


Huisstijlen

Visueel design is een concept omzetten naar een representatief eindresultaat. Elk bedrijf heeft zijn eigen imago en richt zich op speciale doelgroepen. Door de huisstijl consequent te houden creëer je een vertrouwde omgeving en herkenbaar voor de buitenwereld.

De eigenschap van kleuren om lichtstralen in bepaalde golflengtes terug te kaatsen of door te laten, kan het oog een bepaalde indruk en prikkeling geven. Gebruik van de juiste kleurcombinaties, kleurcontrasten en effecten zijn essentieel voor een perfecte presentatie.

Een vlakverdeling geeft een ontwerp een overzichtelijk en gestructureerd beeld. Door het gebruik van grafische afbeeldingen kunnen er grote hoeveelheden tekst geplaatst worden zonder dat het onoverzichtelijk wordt.

WEB DESIGN KvA levert compleet maatwerk op het gebied van grafisch ontwerp. Je kunt bij ons terecht voor websites, huisstijlen, visitekaartjes, banners en flash animaties. Meer informatie? Vul het contactformulier in. Wij helpen graag!
Maatwerk Websites/shops

Maatwerk websites/shopsNaast complete websites/shops, leveren we ook losse modules en aanvullingen op jouw huidige website. Tevens leveren we templates die geschikt zijn voor jouw CMS.
Contact opnemen »

Promoot je website

Promoot uw website Van flitsende banner tot automatisch inladen van teksten of producten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren banners binnen 2 werkdagen. Banner aanvragen »

Google Maps

Google mapsMiljoenen mensen zoeken elke dag op Google Maps. Een gratis vermelding op Google Maps maakt het ze een stuk gemakkelijker om u te vinden.
Meer informatie over Google Maps »

Google Sitemap

Google mapsEen sitemap kan zoekmachines helpen om je pagina's beter te indexeren. Je kunt aangeven welke pagina's binnen je site het belangrijkst zijn en welke het meest gewijzigd worden.
Meer informatie Google Sitemap »


2021 WEB DESIGN KvA